Hol, mit találsz

Pár fotó?
Igen? Akkor parancsolj! 
Azért menet közben egy kis eligazítást kapsz...
Először is: minden írás a Főoldalra kerül előbb, felcímkézve. A címkék jelzik,  hova, melyik oldalra lettek még besorolva, feltöltve.

Az alábbi két kategória szerint már nem válogatom, cimkézem az írásaimat. Túl általános, így felesleges is:Tüzek (oldal): Többnyire versek, amiknek talán még lehet lángja...
Hamu (oldal):  itt is versek. Jók, rosszak vegyesen, amik nem égtek el tökéletesen. Ha más nem, hamu az marad(t) utánuk itt vagy máshol.


Itt pedig (meg)ismétlem magamat... Már szerepelt máshol is.
*
Már hatvanöt éve minden nap meghalok egy kicsit, hogy másnap rácsodálkozhassak a világra, mint egy újszülött.
*
...és mi nem lettem?

Nem lettem orvos..nem is annyira akartam, csak - ha jól belegondolok - meg akartam felelni szüleim elvárásának, nem lettem tanár, mert azt viszont ellenezték, nem lettem hegedűművész, mert hiába gyakoroltam sem kedvem, sem tehetségem nem volt hozzá, nem lettem festő, mert nem telt a taníttatásra, balerina is szívesen lettem volna, de a szívem miatt még tornáznom sem volt szabad - de otthon annál többet, tükör előtt is .. :) , és hiába voltam mindig jeles mindenből, és végeztem gimi után vegyésztechnikumot, a kémiát sosem szerettem igazán, mégis vegyésztechnikus lettem ..és..megszerettem. :) .
És ez a lényeg. Szeresd, amit csinálsz!

Zsefy Zsanett - Cédrus65   :)
***

 (A blogba saját és fiam fotóit töltöm fel. Ha másokét is megosztom, akkor azt jelezni fogom. Vagy a fotós nevével vagy - előbbi hiányában - utalással, hogy honnan származik.)
*

Ezt a fotót a facebookon találtam. Különlegesen szép.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=891012737626201&set=a.143710569023092.27908.100001524491486&type=1&theaterNincsenek megjegyzések: